Fakt moc hrozně pohodový chvíle

Fakt moc hrozně pohodový chvíle

Anotace: ... no jo moc divnej název :-))

Báječnej den
... v podstatě nic samostaně podstatnýho
ale těch milión detailů
rasťácká čepička
na tvý hlavě
louka, koně
roztahaný zvuky
sluníčko pálící
přes okna auta
oči zelený
jak listy
kytky co nám právě
hoří mezi rty
paprsky proplétající
se zrzavými vlasy
ani nevím
kdy sis sundal čepici
tvý krásný dlouhý prsty
chuť tvojí kůže
jejej kotě
v tyhle okamžiky
... jsem Tě fakt milovala
tím zvláštním způsobem
kapky potu
padají na mojí tvář
omlouváš se za to
a za co?
bylo to krásný
jak dopadaly
na rozpálenou kůži
a donutili mě
otevřít oči
a pak jsem viděla
jak se nade mnou
nakláníš
a usmíváš se
v tu chvíli
jsem byla jen tvá
i když na to nehrajem
Autor Melfëa, 27.03.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobrá kadence,mám chuť se do tebe pro dnešní noc zamilovat..

27.04.2007 23:31:00 | Art Brasi

To je strašně hustý! Konečně někdo, kdo chápe, že pro dobrou poezii není třeba rýmů :) Zdá se mi to, nebo je tam tolik metafor?? Pálíš kytky?? X) Fakt super...

14.04.2007 00:08:00 | Jack SKunker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí