Přede-hra

Přede-hra

 

Ťuk, ťuk

 

      na sklo sprchy.

 

Políbíš mě na krk.

 

Slyším

 

           tiché vzdechy.

 

Poleje mě mráááz, brr. 

 

 

 

Kap, kap, voda kape.

 

Tam, kde se těla dotýkají.

 

Návod ve ztracené mapě.

 

Říkám, už konec odříkání!

 

 

 

Tep, tepe uvnitř těla,

 

teplo se z líček line.

 

Nebuď tolik nesmělá,

 

co si počnu, jémine.

 

 

 

Dech,

 

dýcháme povrchně,

 

když se přibližuješ.

 

Opřeš a zvedneš mě

 

a všude vlhko je.

 

 

 

Dotek, doteky těla,

 

jen při představě,

 

slastí bych vrněla.

 

   Hlavně - bezhlavě

 

 

 

Splnila bych přání,

 

co vidím teď v očích.

 

Nic mi nezabrání,

 

zavést tě do úbočí,

 

kde Tě pohostím vším,

 

      co mám,

 

jen pohyby vzruším,

 

      dřímám?

 

Autor Penemue, 04.08.2023
Přečteno 284x
Tipy 21
Poslední tipující: Jarunka, Kaňka, IronDodo, BArBArKO, Psavec, Fialový metal, kozorožka, šerý, Jan Kacíř, jenommarie, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice vzrušující ťuk ťuk

04.08.2023 12:23:39 | stormeater

kdo tam? *

04.08.2023 15:48:11 | Penemue

Když se v blízkosti nalézá chtění
vše okolo zmizí a nic..jiného
není *
Ťuk ťuk..pěkný. :)

04.08.2023 12:21:56 | jenommarie

děkuji a měj se fajn *

04.08.2023 15:48:25 | Penemue

Děkuji, TY také. :)

04.08.2023 15:49:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí