Tisíce polibků a nahá těla

Tisíce polibků a nahá těla

Tisíce polibků a nahá těla
rozpalovaly do ruda
do ruda až běla.

Tisíce doteků a orosená těla
vypnuté do luku
než opustí jej střela.

Přikováni těly
v jeden dech
a tlukot srdce spěli
vlhký vesmír prsty rozevřely
hroty bradavek se chvěly.

Zatmění se dostavilo
ve stejnou chvíli
hluboko v ní doznívaly
údery kovadliny.

Autor neandrtalec, 27.08.2023
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, mkinka, Sonador, Fialový metal, paradoxy, jenommarie, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi básně..kde si čtenář
obraz doplní..vkusné a krásně napsané;)

27.08.2023 12:44:07 | jenommarie

1*

27.08.2023 11:52:10 | IronDodo

WOW!!!

27.08.2023 11:08:05 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí