O rozkoši

O rozkoši

Anotace: ...

Ve chvílích rozkoše se svět zastaví,

všechny starosti a bolesti jsou zapomenuty

Jsme pohlceni slastí jako vlna v moři,

v jednotu dokonalou se naše těla spojují

 

Vášnivé doteky a polibky plné ohně nás rozpalují,

touhu v nás probouzí

Společně se na vlnách rozkoše vznášíme,

na všechno, co nás tíží, zapomínáme

 

Naše těla v harmonickém tanci tančí,

sténání se ze vzdechy slasti prolíná

Jsme jako umělci tvořící dílo vášně,

v tom okamžiku jsme nejvíce živí

 

Každý moment i dotek si vychutnáme,

do hlubin rozkoše se propadáme

Jsme jako plameny, které se navzájem rozpalují,

ve vzájemném objetí se na další extázi těšíme

 

Rozkoš je jako melodie, která nás unáší,

do světa bez hranic i omezení

Jsme ztraceni v extázi, ve slastech bezbřehých,

v té chvíli cítíme, že jsme opravdu vášnivý

Autor Misha, 10.09.2023
Přečteno 201x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, IronDodo, mkinka, Kaňka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí