Touha

Touha

Se šerem přichází touha
a se stmíváním narůstá,
noc plná milovaní bude dlouhá,
přitiskne ústa na ústa.
Žena muže tiše poutá
vzrušení se rozrůstá,
ona pozorně naslouchá,
když pokládá ruce na různá


místa na jeho těle,
působit mu slast,
sladce, smyslně a směle,
aby mohl vidět zas
její tváře touhou rdělé,
když vrchol utne čas.
Autor Kaňka, 26.09.2023
Přečteno 199x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, mravenec, Anfádis, IronDodo, Psavec, Fialový metal, jort1, cappuccinogirl, Kan, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas beťár rád utína

26.09.2023 19:08:52 | IronDodo

no ještě že vrchol neutne tipec... je to moc krásná básnička

26.09.2023 10:02:29 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí