Procit

Procit

Představy v kolenou,
potají stůně,
snoubí se s tmou
rajská vůně.

Ovládls mé tělo
i blaha pocit,
kdy se ti chtělo,
do mě jsi procit.

Slovy svázáš,
výkřiky mysli,
postupně pronikáš
všemi smysly.

Spolu cítíme,
jak svět se mění,
pod krkem chytíš mě
ve spárech chvění,
oba se sytíme,
ach, slastné to utrpení.
Autor Random_stranger, 07.10.2023
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí