Proč neodkládat sex?

Proč neodkládat sex?

Anotace: S hvězdičkou, vstup mládeži do 15-ti let zakázán.

Sbírka: Mozaika života

Hádala se duše s tělem,
jak my spolu ten sex svedem?
Duše chtěla pomalu,
tělo zase po ránu.

Dali hlavy dohromady,
že to ráno všechno spraví,
že si srazí postele,
zaskotačí vesele.

Přemohli se, přišel spánek,
těla chladil noční vánek.
Ráno bylo mlhavé
a peřiny krvavé.

Výkřik letí do ulice,
probudil i popelnice.
Co se stalo pánové?
Ji přepadla menstruace,
pro něj zbyla masturbace.
Autor Beáta, 30.03.2005
Přečteno 1646x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

"o)))

08.09.2008 09:30:00 | Iva Borecká

Já už jsem velmi dlouho zletilý...

10.06.2007 19:19:00 | Bíša

Uuuuuuu zajímavý

26.11.2005 11:12:00 | Gamy

dost dobrý, chi chi

10.11.2005 13:28:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí