Rektální rozkoš ramadánu

Rektální rozkoš ramadánu

Řežu ptáky jinochům
Biju ženy bělochům
Chudý chlapec ze Sýrie
Honí nad mrtvolou pyje
Ramadán je svatý svátek
Šukám dívky jenom v pátek

Holčičky provdané příliš brzy
Roní o svatební noci slzy
Perforace střev
Mrtvolný zjev
Bílá v tváři
Sémě září
Poslední dech
V mojích zdech

Honím hovnem z pochvy čůro
V mešitě mám za to bůro
Otírám řiť krví z prasete
Vyloučen, odloučen
Pro chtíče choutky zavřete
Jinocha hnusu

Nosí burku dnes a denně
A má za to mrdku v chřtáně
Autor Dír, 15.03.2024
Přečteno 101x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí