Poctivý user

Poctivý user

Jdu na Silvestra z práce večer
Cítím vzduchem planout síru
Jsem tím pachem vlečen

Pokaždé, když si prdnu
V Africe zemře dítě
Je to silou mého prdu?
Nikoli, nýbrž věčným principem z pusy braní dělnému lidu

A jako dobrý soudruh se jasně vymezuji
Ve věčné opilosti sobě vlastní
Uzarděn vůči americkému imperialismu
A pak jdu za kurvama

Krásný je život v Ústí
Říká se, že když žena odmítne muži sex
Zemře lachtaní mládě
Nevím, zda je to pravda
Ale otázkou je
Zda vše opravdu stojí na mojí kládě

Lízání koz Kate Moss
Rád bych mezi ně strčil nos
Bojím se však hejna vos
Má jich plnou hubu, zlořečená kurtizána
"Zlatá Blažena, Pepiku, zlatá Blažena."

Pamatuj si, neber si z cizího
Zejména z lože
Rychlá práce s kudlou
A udělá z tebe ne-muže

A tak rachejtle prskají, střílejí, bouchají
Mé dítě v posteli, honí si potají
Autor Dír, 22.03.2024
Přečteno 75x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí