Lákavá

Lákavá

Leží tu přede mnou, vlhká a lákavá

Těší se, až pode mnou bude vášnivá

Těla se chvějí, její i mé

Teď přijde chvíle, kdy vezme si mě

Do svého chrámu, plného medu

Chrámu rozkoše, kde nedovedu

Přestat slastně s pohybem

Ve kterém k ránu ve vrcholné extázi

Jen nerad přestanu, musím jít po práci

Snad odpoledne nechá mě

Znovu si zopakovat vše…

Autor Aramgad, 24.03.2024
Přečteno 133x
Tipy 10
Poslední tipující: Pacik, paradoxy, Ondra, Psavec, IronDodo, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí