První den na šachtě

První den na šachtě

Anotace: Čti na vlastní nebezpečí.

V práci s lidmi novými,
nový pracant honí mi.
Květ růže, šuk muže.

Hop hop, chlapče, pospěš sem,
dám si kuře s kuskusem.

Tenhle ksichtík Babiše,
zmačkat ho a do koše!

No to mi poser předkožku.
Líbu tvojí rohožku.

Nechodím voliti.
Politici jsou děti.

Ty prcám.
Když kakám.
Autor Dír, 25.03.2024
Přečteno 81x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí