Kadění do moře

Kadění do moře

Do moře bobit
Ryby vyhubit
Do jezera lulat
Můj penis je mulat
Do řeky blinkat
V blitkách pak spinkat
Do rybníku bulet
Svědění půlek
Na oceán stříkat
Ukaž pindíka
Do louže krvácet
Islám ti vyvracet
Na potok se potit
Sex s tvojí chotí

Slzy v kaďáku pálí.
11. září byla vnitřní práce.
Autor Dír, 10.04.2024
Přečteno 67x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí