Islamisté uřízli kaďák mojí ženě

Islamisté uřízli kaďák mojí ženě

Islamisté uřízli kaďák mojí ženě
To ale cestovka neměla v ceně
Museli jsme s jejím zbytkem spát na seně
Pak nás pustili domů po mořské pěně

Když dorazili jsme do Dílí
Nikdo nám nevěřil
Prý že ten, kdo není bílý
By se humanismu nezpronevěřil

Já pám: Vy neviděli jste ta videa z poprav?
Ty vole, když tak mě oprav
Ale pokud je někdo lidské zvíře
Pak právě fanatici ve svojí víře

Označili nás za dezinformátory
A marné byly všechny vzdory
Má žena kaďák nemá
Zůstat chce už jenom doma
Autor Dír, 16.04.2024
Přečteno 56x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí