Letní noc

Letní noc

Byla to horká noc,

co mizí v dáli,

celou tu dlouhou noc,

promilovali.

 

A slunce vychází,

ráno je chladné,

ještě jsou nazí,

však rosa padne.

 

Všechno je mokré jen,

bylo či nebylo,

nebyl to jenom sen,

co vlasy ji zvlnilo!

 

Jazykem nezbedným,

bloudila v trase,

šeptala buď jen mým,

tam a zpět zase.

 

Dívčina modlitba,

ať tvrdý jak kámen,

jazyku úlitba,

konec a pak ÁMEN!

 

Pozdravit ráno,

v chladivé trávě,

bylo jim dáno,

rosa padala právě.

Autor Kompik, 23.04.2024
Přečteno 75x
Tipy 12
Poslední tipující: Aramgad, IronDodo, Psavec, Fialový metal, cappuccinogirl, Žluťák, martinaV, Marťas9, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká, líbila se mi

02.05.2024 20:39:49 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí