Samfink sťůpit

Samfink sťůpit

Aj nou aj stent yn lajn
Antil jů fink jů hef d tajm
Tu spent en ívnink vit mý
Ent yf ví gou sam plejs tu denc
Aj nou det ders e čenc
Jů vont bý lívink vit mý

Den áftrvrdc vý drap yntu e kvájt litl plejs
Ent hev e drynk ór tů
En den aj gou en spojlyt ól
Baj sejink samfink sťůpid lajk aj lóf jů

Aj ken sý yt yn jór ajs
Det jů dispájs d sejm olt lajs
Jů hrd d najt bifór
Ent dou ic džast e lajn fór jů
Fór mý ic trů

Ent nevr sýmd sou rajt byfór
Aj praktis evry dej
Tu fajnd sam klevr lajns tu sej
Tu mejk d mýmink kam trů
Bat den aj fink aj vejt
Antil d ívnink gec lejt
En ajem eloun vit jů

D tajm ys rajt jór prfjům fyls maj het
D stárs ged ret, ent, d najts sou blů
En den aj gou en spojlyt ól
Baj sejink samfink sťůpid lajk aj lóf jů
Autor Dír, 26.04.2024
Přečteno 37x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten nápad zasloužíš...Pobavil jsi mě. Gút! :-)

26.04.2024 12:49:14 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí