Těla

Těla

Tělo.
Okovy.
Líbané láskou, prej už to nebolí.
Spoutané temnou hmotou.
Svázané krajkou hutnou.

Temná těla svíjící se
Za svitu měsíce
Bojící se.

Kožený roubík, těla krásná.
Dmoucí se ňadra, ach
tak jasná.

Splétá se plamínek beznaděje
Kožená pouta už nesundaje.
Sténajíc ve svitu dotyků.
Tak hrubých, tak tvrdých
Ach snad jsi tu!

Pouhá myšlenka beznaděje
Kůže, pouta, roubík
Tak kde je!
Autor janet_desp, 16.05.2024
Přečteno 125x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., Psavec, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí