vzpomínámm

vzpomínámm

Anotace: hehe co napsat :))

Když sme v pokoji u mě stály,že budu maminkou jen toho jsme se bály.
Když si sáhl na mé boky,během chvíle byly jsme nazí aj to byly skoky.Když ty jsi ležel a já na tobě seděla,hrála si a do očí Ti hleděla.Když zuby triko sem Ti stáhla,když do rozkroku sem Ti šáhla..Když si byl nahý líbal jsi mé tělo,líbal jsi mě všude...to se snad smělo?..Když od bříška jela sem níž ..dolů..koukal jsi někam nahoru snad někam až k bohu .. Pak horká chvilka náhle přišla a pro mě šťastná hvězda vyšla.Ta chvilka silných velkých vášní byla velmi,velmi zvláštní.
Autor zajicek.vjamce, 05.04.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek se mi moc líbí..ale ten konec mi příjde trochu slabší..

06.04.2007 19:43:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí