Božská hra

Božská hra

Anotace: Jessica Biel tak ta je přesně podle mých představ no i když Jordana Brewster taky není k zahození. Nejvíc mě rajcujou zpěvačky jako například Mariah Carey.

Božská hra

Miluj mě v touze nejkrásnější,
Svlékej mě lásko vášní svou,
Tys blankyt modrý nejhříšnější,
Nechej se svádět božskou hrou.

Budu tě hýčkat básní snovou,
Která se vznáší kdesi v oblacích,
Vymýšlí stále strategii novou,
Umírá v slastných romancích.
Autor Básník lásky, 06.04.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí