My revival municipal text

My revival municipal text

Anotace: Manekýn=Harlekýn

Harlekýn

Dávno nejsi to cos bejval,
Drsnej roker hralekýn,
Našels partu starej bejvák,
Zbyl po tobě už jen splín,
Je ti 20 dlouhý vlasy,
holky ty tě nechtěly,
žil jsi jenom se svou touhou,
pak ještě kurvy a sex směl rád.

Každý ráno dáš si holku,
myslíš že tě zachrání,
Je ti hezky je ti volno,
Svět ti celej zrůžoví,
Že máš k sexu hodně blízko,
To ty přece dobře víš,
Propadáš se do neznáma,
že chceš pomoct nepovíš nepovíš.

Probuď se a nespi svůdnej,
Vždyť rozkoš může ti dát víc,
Jenom nesmíš věšet hlavu,
když polibků máš jen víc,
máš jen víc ou jé

Vstávej rokere,
Svoje holky chyť si do svejch rukou,
Vstávej rokere,
Tvoje holky si chtěj voblíct bílý šaty,
Vstávej rokere,
Teď tady čumíš na láhev vypitou,
Vstávej rokere,
V ruce drsný mačky dál chceš píchačku.

Vstávej.
Autor Básník lásky, 16.04.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí