Ach ta božská chemie

Ach ta božská chemie

Anotace: V sexu se nevyznám, né já jen tak kecám dokonale ho ovládám.

Chemie ach ta sladká chemie

Aldehydy a ketony,
Dotýkám se tvých sladkých míst,
Neutrony a protony,
Z těch potom umím božské verše číst.

Láska jest chemií vášně divé,
Hladím tě krásně po bříšku,
Dostaň mé srdce navždy chtivé,
Hupsnem do svého pelíšku.
Autor Básník lásky, 23.04.2007
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...

27.08.2007 22:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí