Jste všichni drsný jedničky

Jste všichni drsný jedničky

Anotace: Toplánku já jsem lepší

Mám bleskový pjut a noc je tak hvězdná…

A tak co kdo mě dneska navštíví,
Ministerstvo vnitra a nebo nikdo jinej,
Ale věřte kamarádi že nejsem jinej.

Chci tě lásko chci tě.

Koukám na to co máš v peněžence,
Né tj. jenom klamný verš,
Budeš mě hýčkat jak milence,
Tisíce rýmů dál jen berž.

Chudá a nebo bohatá,
Vítězí jen ta prachatá,
Ať dostanou mě jen ty nejslavnější,
Já ukážu jim svoje taje nejhříšnější.

Já vyberu si podle vášně,
Ať Amor ranní moji svůdnou hruď,
Líbat je budu silou svojí básně,
Nebeskou lůnou ty dál jen buď.

Když gaynetik začne hrát,
začnu hned onanovat,
je to krása,
dám jim spoustu různých jmen,
NAMÁTKOU ŘEKL BYCH JEN,
HNUSNÁ LŮZA,
Nesmím jejich písně slyšet znít,
K tomu abych mohl šťastný být,
A říct jim do jejich snů,
I fuck you…..

Měla jsi víčka rosou smáčená.

Měla jsi víčka rosou smáčená,
V duhové kráse pavích per,
Tys moje jarní louka líbezná,
Naleznem k sobě správný směr?

Přes hory přes lesy za tebou půjdu,
Přes tisíce velkých jezer a přístavů,
Jednou tě lásko stejně najdu,
Přebrodím miliony velkých průplavů.

Holky Váš Kapitán flint chce vyplout!!!!

Do ráje
Autor Básník lásky, 24.04.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí