Pohádka

Pohádka

Anotace: ...

Milé děti…

Pohádku musíte umět krásně podat……
Tak tedy: V temných dobách, v temných horách
Žil, nežil, ale určitě by přežil, kdyby žil
a kdyby spolu spali, tak by se narodil.

Podivný začátek má taky podivný konec.
Hodil to na plot a mohl to být otec.
Pak když zastrčil svou tupou zbraň
odešel a nikdo neví kam.

Mohl to být krásný příběh, jenže není hrdina!
Tam pod plotem v malé bílé louži nám právě jeden umírá.
Slunce po chvíli dokonalo dílo
a loužičku vysušilo!
Autor Desktop_men, 06.05.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozesmálo mě to

11.05.2007 13:20:00 | TNT

já jo... :D po druhém přečtení

09.05.2007 18:25:00 | ztracená

Trochu jsem nepochopila pointu tvého příběhu, a co tím chceš sdělit.

06.05.2007 09:43:00 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí