Důvody z čisté přírody

Důvody z čisté přírody

Anotace: ...a nepsané dohody

.

Bílé "T" pod šaty
já půjdu...
...a ty?
oči se smějí,chtějí.

Opojná vůně klína
čistota a rozechvěný dech,
bezbraná i zvoucí, orosená.

Gen pravěkého lovce
silný, mocný,
pevný tepající obelisk
a jasná mysl samce,
vezmi si a sej.

Hladká, horká, jiná,
Přijímající, šťastná,
tiše dýchající,
šepot, slova
ještě! dávej! nepřestávej,
zůstaň!

Leží tiše
semeno na břiše, šťasná...
ponížená, uplatněná , vítěz,
dívka, blízká cizí žena.

Důvody ?
z čisté přírody.

...
Autor StanK, 06.05.2007
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré, pravěký lovče!

18.01.2008 13:01:00 | Marfuša

to bylo krásné

11.05.2007 13:19:00 | TNT

....Ach...

08.05.2007 22:43:00 | Cot death

Vyprávěj mi před spaním... :-) Je to fakt báječné. Tohle bych si poslechla několikrát. :-)

06.05.2007 09:42:00 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí