Tanec Tvých doteků

Tanec Tvých doteků

Anotace: ...

Nocí se nese mé milostné sténání,
Ty však nepřestáváš mě líbat,
Hladit, dotýkat se mého klína.
Klína, kam jen Ty smíš.
Dech se mi zrychluje a krátí,
Tiše Tě prosím, nepřestávej.
Ano, lásko, svými rty níže smíš.
Šíje, prsa, bříško a … klín.
Vzdychám, stále víc, hlasitěji.
Ne, už přímo křičím blahem.
Chci Tě, musím Tě mít.
Ty neslyšíš?! No tak,
Lásko, miluj mě, snad umřu,
šílenstvím.
Mé prsty vjíždí do Tvých
Světlých vlasů, ano, už to přichází!
Bože, mé tělo tančí ve vlnách
Orgasmu.
Autor Grecninka, 07.05.2007
Přečteno 759x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Lehké přistání z té šťastné vlny...

08.05.2007 22:41:00 | Cot death

Tady aby se jeden červenal...
Jenom, jestli to nejsou jenom SNY, jak píšou roboti...

07.05.2007 14:26:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí