Čekání na letadlo

Čekání na letadlo

Anotace: Spis tak nejak ze srandy.. snazim se udrzet pri zdravym rozumu :p

Čekání na letadlo..
počkat, to letiště
nemá správný tvar
a velikost a šířku
a úhlopříčka z bodu A
do bodu G je příliš
krátká a na čem to
jen jsme snad ne
tohle nepůjde jen,
bojím se...
-psst.

A laskání hadů
našich úst
a zrychlení tepů
našich hodinek
slyšet jde praskot
dřeva v krbu
(nebo to byl knoflík?)

Tak pohlaď mě a zlíbej
a já slibuju,
že už ani neceknu!

jen snad vzdechnu
slastné "ještě"...
Autor mistake, 09.05.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí