Ange Gardien - Anděl Strážný

Ange Gardien - Anděl Strážný

Anotace: Chceš se ptát? Tak se ptej. Je to můj anděl, je to můj sen.

...Ange Gardien – Anděl Strážný

.............Stál tam,
.........daleko v povzdálí,
........oči temné jak smrt,
....však zároveň zářivé životem.

...........Chceš se ptát?
............Tak se ptej.
..........Je to můj anděl,
..........je to můj sen.

..........S mírným úsměvem,
.......avšak se smutkem tajemným,
.........se smíchem v očích
........a se slzou na lících.

..........Chceš se ptát?
...........Tak se ptej.
.........Je to můj anděl,
..........je to můj sen.

.........Tolik protikladů,
..........tolik stejného,
...........tma a světlo,
...........život a smrt.

..........Chceš se ptát?
...........Tak se ptej.
.........Je to můj anděl,
..........je to můj sen.

.........Zářivý, zářivý,
..........tiše stojící.
.............Čeká.
..........Snad na mě.

........Chceš se ptát?
.........Tak se ptej.
.......Je to můj anděl,
........je to můj sen.

...........Jediný,
.......leč černobílí.
..........Nádherný,
.........leč děsivý.

........Chceš se ptát?
.........Tak se ptej.
.......Je to můj anděl,
........je to můj sen.
Autor Ange Gardien, 17.05.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě ok

05.07.2007 19:37:00 | xxx xx s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí