Konec všeho

Konec všeho

Anotace: Můj pocit teď tíživý, lidem mnohým ublížil.

Můj pocit teď tíživý,
lidem mnohým ublížil.
Slova, jenž jsem vyslovil,
srdce na prach tím rozdrtil.
Život se tak zastavil,
slzy na tvař vypustil.
Autor australian_man, 17.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí