Když se ztratí naděje

Když se ztratí naděje

Anotace: Tak sem měl zase jednou depresi.

Like a little doll in absurd reality
I'm wandering through this fatality
Seeing people doing such sins
I put head under my limbs

And now
I can't bear it anymore
with losing my very core
I live only to get beaten
Being dazed like small kitten
Slowly giving up myself
I'm hiding my heart in a shell.

---------------------------------------------------

Jako malá loutka v absurdní realitě
Procházím stále v této fatalitě
Stále lidi páchající hříchy vídám
Zdrceně hlavu do rukou skládám.

A teď
snést nemohu to již
Mé nitro se vytrácí pryč
Žiji proto, abych byl poražen
Býti jako malé kotě zmaten
Na sebe kapitulovat chtíti
Skrývám srdce do ulity.
Autor Yarrod, 18.05.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jo :D většinu slov znám a to je ˇuspěch :D

20.05.2007 22:31:00 | niemante

zní to naprosto skvěle - líbí se mi obsah - a přeložila jsem to - jednoduše pociťuji nadšení;-)

18.05.2007 22:46:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí