Co mohu dělat?

Co mohu dělat?

Anotace: Snad to chápete?

Znám mnoho dívek a žen,
avšak našel sem tebe,
a miluju tebe jen.

Slunce nade mnou svítí,
jak nejjasnější hvězda,
ale já se zamotal do sítí.

Nastražil je tam osud,
který nám nepřeje,
abychom bli napořád spolu.

Nemůžu žít , spát a nemilovat tě,
aniž bych byl šťastný,
ale pro tebe udělám vše v životě.

Věřím, že nikdo mi nepřeje,
mít tě vedle sebe,
přesto se tě nevzdám,
k tomu mě nikdo nepřiměje.
Autor weedee, 19.05.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí