Nůž...

Nůž...

Anotace: No když nic nemá cenu, nemáte koho milovat.Pak přichází myšlenky na smrt.

Nůž na zápěstí si přiložím,
srdce do šuplíku odložím.
Na to jak je sebevražda sobecká přestanu myslet,
nechám to být.
Já už vážně nemůžu žít.
Vždy jsem měl dost síly,
však sám jsem potřeboval pomoci.
propadl jsem smutku a bezmoci.
Tak už přestaňte plakat a osušte své líce,
vzpomínejte jen na to dobré,
já nechci toho více.
Zapomeňte na to jak vidíte mé bezvládně tělo,
omlouvám se, ale mě se zemřít chtělo.
Když jsem to udělal tak v očích pohled plachý
a na rtech letmý úsměv mi hrál.
Řekněte mi:Za co ten můj život stál?
Neměl vůbec žádnou cenu,
než bez Tebe být, to si radši život vemu.
Oči naposledy zavírám,
vzpomínám si na Tvou tvář.
Šťasten....
....umírám.
Autor Azazen, 22.05.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká, ale nech si už proboha pomoct. Mám o tebe strach...

25.05.2007 19:36:00 | Laivindia

tvoje rýmy jsou jinde než ty mé
přesto z nich to samé vyplyne.
tvé básně končí slovem UMÍRÁM,
možná to taky znám...
nevím,už nevnímám...
moc hezká.I ta poslední.

24.05.2007 17:32:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí