Propast

Propast

Anotace: moje další dílko...

Je půlnoc,jen ledový vítr fouká,
po cestě jde temná dívka a smutně kouká.
Kouká se na cestu před sebe,
ale také se dívá na nebe.
Po nebi krásná hvězda letí,
dívka si přeje ať jí neuletí.
Smutná je když hvězda zhasne,
vzpomíná jen na to krásné.
Krásného moc nezažila,
lituje že se už nezabila.
Tráva se ve větru prohýbá,
opět se smutně podívá.
Po této cestě s milým chodila,
dokud jí jeho láska neopustila.
Došla na kraj propasti,jednu slzu upustila
a do té tmavé černé díry,odvážně skočila.
Autor GhoticGirl, 22.05.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná myšlenka, zajímavě pojato, poslední dva verše jsou nádherné, ale celkově se mi zdá, že ti občas uskočí verš, a nebo se tam nehodí...80%, ale piš dále...a život není jen temná cesta, i když to tak vypadá...

22.05.2007 12:21:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí