cesta ke smrti

cesta ke smrti

Anotace: ....

ležíš na posteli a slzy ti tečou
proudem tvůj smutek brzy odnesou

ležíš a koukáš do stropu
říkáš si proč poznáváš tu samotu

samotu kterou jsi nechtěla znát
jen sedět a koukat to bude tvá tvář

tvářit se mile a důstojne zas
můžeš jen tehdy až uslyšíš hlas

hlas který řekně:pojď ke mně hned!
a když ho poslechneš a budeš jak led

ledová královna která jen spí
na vždy a v pokoji klid svůj zří

budeš spát tam hluboko pod zemí
už nikdy nevejdeš do dveři

budeš tam ležet těch 5 stop hluboko
už nikdy neotevřeš svoje oko

budeš tam navždy dokavaď neshniješ
už nikdy, už nikdy nepříjdeš...
Autor anima alba, 26.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj..je to trochu jednoduché

26.05.2007 21:00:00 | Eviah

no nevím takový moc jednoduchý rým žádný nápad sorry ...

26.05.2007 15:25:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí