Nechám to tak..

Nechám to tak..

Anotace: no.. nic originálního.. asi by to chtělo víc propracovat, ale snad to není zas takej děs.. i když.. posuďte vy...

Jsem tu sama..
V opuštěném domě
Jsem tu sama
Už tu na mě nic nečeká..

Nic, nikdo a nikde..
Všude je klid
Nevadí mi to, je mi tak dobře.. (ha)
Všude je klid

Všichni odešli a já tu zůstala
Vždyť jsem to říkala
Proč jsem jim uvěřila?
Vždyť jsem to říkala..

Tvrdila jsem,že se tohle stane
Bolí to bolí..
Teď mi zbylo jen mé srdce zraněné
Bolí to bolí..

Sama sebe se ptám, proč jsem na jejich lžím tak slepě důvěřovala?
Proč jsem tak důvěřivá byla?
Že se změnili sama sobě jsem nalhávala
Proč jsem tak důvěřivá byla?

Nemá cenu něco si nalhávat, nechci na ně už vzpomínat
Chci vzpomínky vymazat
Nechci, nechci ale nepomáhá to..zradu stále si musím jen dokola přehrávat
Chci vzpomínky vymazat

Najít další sílu už nemohu, východisko nevidím
Co mám dělat?
Řešení pro už asi není,jen jedno mě napadá, odteď už lidem nevěřím
Co mám tedy dělat?

Vím, že to asi není správné, ale mně to vyhovuje, lidé jsou zlí a krutí
Je to tak..
Všichni sice ne, ale pro mě tu žádný takový hodný není
Je to tak..

Smířila jsem se s tím, že nikoho tu nemám a mít nebudu
Vím to..
Smířila a vše už ponechám jen Osudu..
Vím to, nechám to tak…
Nechám to tak..
Autor Adie.80, 28.05.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí