Když jsou andělé smutní.....

Když jsou andělé smutní.....

Anotace: Známe lidský smutek, ale jak poznáme, že jsou andělé smutní.Poznáme to snad tím, že pláče nebe....

Když jsou andělé smutní, tak lidé pláčí.
Tvé slzy dlaně mé smáčí.
Když andělé mají zlámaná křídla, tak umírá i naděje.
Když mám já zlámaná křídla, tak se nic neděje.
Když se anděl zamiluje stihne ho krutý trest,
stejný jako jsem já musel snést.
Když anděl nenávisti propadá,
tak láska na světě v zapomnění upadá.
Když anděl pomstu žádá,
tak je to bráno jako zrada.
Když anděl prosí o Lásku, tak ne proto, že by Ti ublížit chtěl,
prosí jen o to aby Tě líbat směl.
Když andělé naději ztrácí,
tak se bolest a zoufalství vrací.
Když se anděl zamiluje, tak mu odpuštěno není,
stejně jako já doufá v smrt která to změní.
Když smrt nemůže pomoci,
tak i anděl pláče a propadne bezmoci.
A když andělé pláčí,.....
.....tak lidé umírají.
Autor Azazen, 29.05.2007
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na konci mě fakt zamrazilo...znám tyhle pocity...už dlouho jsi sem nepsal,skoro se začínám bát...

04.06.2007 23:25:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí