Vítr odnesl

Vítr odnesl

Anotace: Chvilková záležitost...ale mám z toho celkem dobrý pocit..ještě jde o to, jestli oprávněně nebo ne

Automaticky vracející se
bolest
nečekaně zvedající se
vítr
co odnesl dětský hračky
autíčka, panenky, vláčky
taky všechny slzy
a tři balíčky vzpomínek

Odnesl taky
pár krabiček pocitů
ovázaných stužkou z lásky
odnesl hrníček s medvídkem Pů
kam schovával sis
vypadlý mléčný zoubky

Odnesl knížku
roztomilých kreseb,
tenisák
cos tolikrát džel v ruce
prstýnek slibů
co vydrží navěky
snad

Odnes všechny pěkný zážitky
zabalený v teplým svetru
a k tomu zadarmo
přání na křídlech motýlů

Odnes ve spacáku
jarní stanování
a spolu s listy
odlétala s ním všechna krása.
Autor mattoni.uz.neni, 29.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí