Přestala jsem být

Přestala jsem být

Anotace: ...

Přestala jsem slyšet
zvonek ve svých uších
přestala jsem dýchat
přestala se snažit
vyznat se v lidských duších

Přestalo mi tlouct srdce
to malé, shnilé, samotné
přestaly se mi hýbat nohy, ruce
co natírala jsem indulonou

Přestala jsem spát
ve voňavých peřinách
přestala jsem se smát
začala jsem být jiná

Přestala jsem existovat

Přestala jsem být

Přestala jsem milovat

Přestala jsem snít.
Autor mattoni.uz.neni, 29.05.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc pěkný

29.05.2007 17:27:00 | Dendi

Krásné.Doufám však, že s tím vším ale hned zase začneš..

29.05.2007 17:26:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí