Potomci

Potomci

Anotace: "necht posledni zijici clovek na zemi zhasne svetlo" dvacet let bez deti

Konec se nám blíží,
dvacátý rok bez dětí,
panika se šíří,
čím dál tím víc obětí.

Nebe mraky zatemněly,
lidské duše bez jiskry.
Sám kráčím cestou po ní,
kameny co zmohou a co směly.

Bez naděje na přežití, bez kázně a strachu,
poslední naději vedu dlouhou cestou k moři.
Tvář od krve a boty v prachu,
cesta se zužuje, nebezpečí stupňuje.

Střelba, pláč a ticho,
ozývá se ozvěna,
Už slyším, jak odráží se…
Mořská pěna.

Světlo mlhu rozzáří,
pláč pomalu se vytrácí…
Autor oliver, 29.05.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujal mě obsah - forma je děsně rozháraná, tohle dybys úplně odrýmoval a trochu proškrtal, bylo by to mnohem lepší jako báseň :o)

19.10.2009 10:36:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí