Můžeš

Můžeš

Anotace: ...

Můžeš položit hlavu na koleje.
A až uslyšíš dunění,
nalhávat si, že přichází bouřka
a že se rád smočíš v dešti.

Můžeš zkočit z kostelní věže.
A až budeš padat dolů,
nalhávat si, že jsi anděl,
co může roztáhnout svá křídla.

Můžeš se ponořit do oceánu.
A až tvé plíce budou plné vody,
nalhávat si, že jsi kámen,
co kyslík dýchat nemusí.

Můžeš přetnout žíly svoje.
A až se budeš topit v rudu,
nalhávat si, že jsi srdce,
v mém krevním oběhu.

Můžeš zničit život svůj.
A až na hrob ti kytky budu nést,
nalhávat si, že jsi ta růže.
Ta, jež díky mým slzám,
nikdy nepřestane kvést.
Autor Viviana-Mori, 31.05.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí