Mládí schované v krabičce

Mládí schované v krabičce

Anotace: je to pro jednu mou kámošku...no dneska mě strašně naštvala...nebo jsem možná já naštvala sama sebe...nevím...každopádně doufám,že pozna že je to pro ni :)

Když jsme se poprvé viděli
snad jsme se ani neohlédli
snad vítr foukal a slunce svítilo
snad zima mrazila a klekání tiše pělo
***
snad jsi párkrát zakopla
podrazila lidem nohy
kdo by se ptal jestli je to špatné....
hledal dobře skryté rohy....
***
když se smějeme z oken
sami sobě...jak jsme naivní
že snad doufáme
že o náš smích někdo zakopne
***
ty dlouhé debaty
hrající si na rozum
na sklíčenost
na osud...

tiché tajemství
schované v krabičce...
hihňavá slova...zpola vyslovená
***
stálo to za to?
proč ne....
Avšak až půjdeš zase po ulici
ohlédneš se za ty roky?
Autor DIDADA, 31.05.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, je fajn...

04.06.2007 20:34:00 | Elissar

souhlasím s Cuckem ;) jak jinak :D

31.05.2007 18:17:00 | Emis

Super, Dio! Tahle je prostě boží.Z kým pak ses pohádala..?

31.05.2007 16:07:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí