Proklínám

Proklínám

Anotace: ...

Proklínám...
Tenhle tvůj způsob proklínám,
tvoje city ledoví,
co mi jen tvé činy napoví.

A ztracená,
naděje v duši zoufalá,
však vítr bolest zažene,
tak zmizela i má naděje.

Proklínám,
celej svůj život proklínám.
Snadné je plakat v cizím náručí.
Však on tě život naučí ...
Autor Myff, 02.06.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektni, je vidět že nejsem sám...

02.06.2007 21:41:00 | weedee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí