Pocit

Pocit

Anotace: Být ten třetí...

Mé dny jsou krásné,
jakmile vidím tebe.
Jsou to chvíle nesmírně vzácné,
tak jako modré nebe.

Pohledy do tvých krásných očí,
doteky hladké kůže a jemných vlasů.
Při pohledu na tebe mi starosti končí,
jsou to nadhérné chvíle, krásných pocitů.

Můžem dělat vše možné,
a nejspíš i to nemožné,
abychom mohli být s osobou milující,
ale k lásce jsou potřeba dva.
Proč jsem poznal pozdě, že jsi mou světicí,
když už jsi po boku jiného jinocha.

Mohu pouze přežívat,
ale bez tebe nemohu žít.
Chtěl bych tě líbat,
vedle tebe usínat.
Kvůli společným chvílím,
sám se tady mučím.
Autor weedee, 02.06.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, taky byhc si přála aby o mně nějáký kluk takhel stál:-( můj přítel asi takový pocity nikdy neprožíval a prožívat nebude:-( doufám že ti to vyjde někdy sní! jinak krsáná básnička mě se líbila fakt

04.07.2007 23:19:00 | enda

opravdu smutné...ale mysli na to, že už někde brzy svou spřízněnou duši potkáš:o)

03.06.2007 17:07:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí