Trápení

Trápení

Anotace: ... mé dřívější trápení ...

Proč mi někdy připadá,
že osud není na mé straně.
Proč musím plakat do polštáře,
proč zoufám si, jak u oltáře.
Proč nechce se mi tolik žít,
proč klid už chci od všeho mít.
Chci být šťastná, jako dřív,
proč nejde to, proč nejde nic?
Proč se musím trápit dál,
kdo by tomu odolal?
Proč přání jediné už mám,
proč však spoutaná si připadám.
Vždyť chci za štěstím odejít,
jenže smutek nechce mi to dovolit.
Autor intricate, 03.06.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně laděná při neděli...
Proč si ale zoufáš jako u oltáře?
Tam jsem od štěstí naštěstí neplakala
Ale opravdu se radovala.

03.06.2007 13:58:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí