Proč jsi to udělal?

Proč jsi to udělal?

Anotace: Lidé si pořád myslí, že k sebevraždě má člověk důvod. Ale je docela dobře možné,že k ní má důvody dva. (Albert Camus)

Byla to temná noc,
měsíc se za mraky schoval.
Volala o pomoc,
vítr však její hlas odvál.

---
Chtěla by utíkat,
nikdy se nevrátit zpátky,
nemuset vzpomínat,
vymazat napsané řádky.
Chtěla by zmizet,
ztratit se všem lidem z očí.
Nemůže křičet,
všechnno se kolem ní točí.
Chtěla by plakat,
chtěla by v slzách se utopit.
Ale co naplat,
vzpomínky nechtějí ustoupit.

---
Znova a znova
vracím se na útes,
slyším Tvá slova,
prožívám strach a děs,
prosím a přemlouvám,
na zemi klečím,
do srdce promlouvám,
šeptám i křičím,
smlouvám a rozmlouvám
s Ďáblem i s Bohem
a pořád dokola
slyším Tvé "Sbohem..."

Na vždy a napořád.
Tohle je konec.

Kdybys mě fakt měl rád
byl bys teď otec.
Nikdy bys neskočil,
v domě by voněla máta,
svět by se netočil
a náš syn by věděl co znamená slovo TÁTA.
Autor Kyselinka, 03.06.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to fakt suor basnicka...

03.06.2007 19:18:00 | Issy

Líbí se mi, moc, akorát ty první dvě sloky se mi špatně četly,...

03.06.2007 16:31:00 | Veru

vím. znám...
hezká =)

03.06.2007 14:45:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí