Konec mých snů

Konec mých snů

Anotace: A i tak to dopadá, když muži lžou a podvádí své snoubenky...

Jednou mě napadlo,
že bych se ti snad mohla líbit,
být holkou tvých snů,
v tvých očích být krásnější,
než supermodelky všech časopisů světa,
být pro tebe tou dokonalou,
bez které si svůj život nedokážeš představit.

Pak se všechno změnilo.

Objevil se někdo další.
Někdo, kdo tu možná celou dobu byl.
A já ztratila iluze a všechny svoje sny.
Připravils mě o má tajná přání,
stal ses pro mě "kdysi dávno blízkým člověkem".

Teď stojíme proti sobě
a ty škemráš o odpuštění.
Poznals, žes udělal chybu
a chtěl bys zpátky.

Já ale nedokážu vrátit čas
ani odpustit tvou špinavou zradu z parku.
Ona byla kamarádka.
Ty můj budoucí muž.
Místo svatby chystám pohřeb,
jsi pro mě mrtvý.
Tak s Bohem...
Autor Morgana la Fay, 04.06.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to napsáno pro potěchu oka, ale za to se to dotklo mojí duše. Pěkně vyjádřeno. Líbí se mi.

21.01.2008 11:29:00 | Isobel

Stejně jako u Tvé předchozí básně-obsah dobrý,rytmus žádný.Takže o5 za 8o bodíků.Hlavně to nevzdávej,piš dál,ale trochu to zdokonal!;-)

04.06.2007 15:14:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí