LOUTKOVÉ DIVADLO

LOUTKOVÉ DIVADLO

Anotace: Můj příběh...

Já už nechci.
Nemůžu být tou,
co rozhoduje o osudu.
O nás dvou…

Nemůžu tahat za lanka.
Nemůžu být tou co vede loutky.
Vedu je špatně.

Vezměte si je někdo !!!

Proč vás všechny ztrácím ?
Za všechno můžu já.
V myšlenkách ty věci vracím,
ale ony zůstávaj…

Vezměte si někdo moje lanka,
a tahejte za ně…

Prosím…

U vás budou v lepších rukou…

Nechte mě žít jako loutku,
V mojí malý bublině…
Autor -Wendy-, 05.06.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí