Vrať se mi...

Vrať se mi...

Anotace: Ztratil jsem pro mě jednu z nejdůležitějších osob ... Už je to dýl, ale furt uvnitř cítím to prázdné místo ... Jsme sice přátelé, ale není to ono ... Udělal jsem chybu a platím za ni ...

Proč, když na tebe pohlédnu,
vrací se mi vzpomínky,
a když svůj zrak odvrátím,
vrací se ještě víc?

Proč, když k tobě přisednu,
stékaj ze slz pramínky,
a když se jinam posadím,
stékají ještě víc?

Proč, když mluvit chci,
slova se mi vytratí,
a když nic neříkám,
vytrácí se stále dál?

Proč, když ptám se svoji cti,
ode mě se odvrací,
a když ji přemlouvám,
odvrací se stále dál?

Proč, když kdekoliv sám jsem,
ožívá ten okamžik,
a když samotu opustím,
znovu vidím chybu svou?

Proč když se my dva přem,
stává se z toho zvyk,
a když zapomenout smím,
kráčíš zpět v mysl mou?

Vrať se mi...
Nebo odejdi navždy…
Autor Nik.Mirror, 05.06.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí