Temná

Temná

Anotace: ...

Viděl jsem tmavá mračna táhnoucí se šerým světlem,
zabitou lásku v zaschlém bahně společnosti,
potoky vodky chladící rány do krve,
viděl jsem pýchu v matném zrcadle,
do kterého zazděna byla...za živa,
krvavé drápy černého kocoura,
rozdrápaly dítě, že pilo mléko místo něj,
třista třicet tři mužů na uschlém poli,
proti počtu stejné armádě křehkých žen,
vzduch voněl hrůzou té temné vesnice,
vzuch voněl strachem z té temné vesnice,
viděl jsem hrůzu té temné vesnice,
přišpendlen k dřevěnému kříži
Autor Muta cum liquida, 12.06.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná byhc tam potřetí už tu vesnici neopakovala...ale jinak...taky mi běhá po zádech mráz, abyhc s epřiznala:-D

Pikovka

29.06.2007 10:44:00 | Lisa Kloboučková

Děsíš mě a běhá mi z Tebe mráz po zádech, víš to?

13.06.2007 12:50:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí