Depka

Depka

Anotace: Jo zas mě capla, jaro, nejaro...

Žít?
Proč? Nač?

Neustále se za něčím pachtit.

Mít kde spát,
mít co jíst,
základní potřeby,
životní potřeby.

Být na ostatní slušná.
Vycházet s každým,
i s vrahem!

Proč?
Mě se chce řvát!
S ostatními se rvát!
Přetlak křivd a ponížení.

Jak se jenom s tímhle srovnat.
Srovnat se sebou,
nebo s životem.

Takhle zalézt někam pod zem,
prorůst kořínky trávy,
broukům úkryt poskytnout,
vytvořit jen temný kout.

Nemít mysl, nemít cit
a pro nic se netrápit...
Autor Krtica, 24.04.2005
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nejlepší je řešení...
..podřezat pod sebou lešení,
a nebo líp podřezat se!
bohužel toto znám velmi dobře,sic je teď podzim/zima,ale
co, na depku je čas vždy

24.11.2005 12:17:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí