Tvoje samota

Tvoje samota

Anotace: o samotě

Pod pláštěm temné noci
měla jsem tě ve své moci
když si mě poprvé poznal
já vím nikdo mě nezval
ale přece jsem přišla
na letním nebi hvězda vyšla
tvoje milá se dnes nevrátila
neměj strach že bych se já od tebe odvrátila
budu s tebou jestli si to budeš přát
a budu si s tebou něžně hrát
až přijde dívka jiná
už nebudu tak milá
Autor JOLINAR4, 14.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí