Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Snad se bude libit, jen tak zkousim, vzpominam a těším se...

Ani větvička na stromě se nepohne,
ja koukám jen na nebe,
vzpomínám, myslím na tebe..

Na tvůj usměv jediný,
krásný a nesmělý,
jak usmál ses na mne,
a poslal mě tam, nahoru,
do sedmého nebe.

Já bojím se o tebe,
že odejdeš,
ztratíš se mi ve světě.

Dnes byl zvláštní den,
uplynul jak pouhý sen,
ty, já, my...platí to?
nezapomneš to..?
Autor list, 17.06.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí